Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 30 apr 2017 10:57

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 14 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 mei 2006 11:02 
Offline
Member

Geregistreerd: 18 dec 2005 14:00
Berichten: 317
Woonplaats: Zierikzee
je kan het ff tijdelijk op een andere manier oplossen


Connect naar je moden: http://10.0.0.138

inloggen


Klik dan op +Advanced

en dan op NAPT

dan staat er ergens vanboven: Default Server
klik daar op en vul dan het IP Adres in van je PC waar FRN server op draaid. Ik weet zeker dat het dan werkt!

Alleen wat er dan gebeurd is alle inkomende poorten dus poort 1 t/m 65423 ofzoiets worden nu doorgemaped naar je PC..

Maargoed tis ff een oplossing

Martijn..!

_________________
http://www.cbforum.nl
http://www.freeradionetwork.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 mei 2006 11:42 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 mei 2006 14:58
Berichten: 349
Woonplaats: Emmer-Compascuum
DoDiGaN schreef:
je kan het ff tijdelijk op een andere manier oplossen


Connect naar je moden: http://10.0.0.138

inloggen


Klik dan op +Advanced

en dan op NAPT

dan staat er ergens vanboven: Default Server
klik daar op en vul dan het IP Adres in van je PC waar FRN server op draaid. Ik weet zeker dat het dan werkt!

Alleen wat er dan gebeurd is alle inkomende poorten dus poort 1 t/m 65423 ofzoiets worden nu doorgemaped naar je PC..

Maargoed tis ff een oplossing

Martijn..!


MMmm, Martijn dat dit werkte dat wist ik, maar net als je zelf al te kennen geeft is dat alle inkomende poorten dus poort 1 t/m 65423 en zo worden nu doorgemaped naar je PC..
:wink:
Gerard


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 20 apr 2016 21:27 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 feb 2015 20:44
Berichten: 10
Woonplaats: Hoorn
hi,

ik heb geprobeerd om een server op te zetten maar we hadden last van audio hakkelen.
toen kwam ik voip.freeeradionetwork.nl tegen en hebben die gebruikt (nog niet hakkel vrij maar wel 10X beter)
maar na een paar dagen krijg ik nu een Access denied! message,
moet ik me ergens aanmelden?
als het mogelijk is blijf ik graag gebruik maken van deze server

mvg,
Milan Hofman


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 21 apr 2016 20:22 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 20 jul 2009 09:52
Berichten: 42
Woonplaats: Heerhugowaard
Misschien helpt het om ff je ww opnieuw aan te vragen.

_________________
73,

Michiel

http://facebook.com/free.radio.network.nl
http://facebook.com/wrlpnl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 14 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling