Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 20 aug 2018 01:14

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
Ongelezen berichtGeplaatst: 22 jun 2011 15:58 
Offline
Member

Geregistreerd: 22 jun 2011 15:48
Berichten: 2
Hallo mensen,

Voor een stichting in Amsterdam staat op een locatie een antenne.
De bedoeling is om onze frequentie te gebruiken door een mobilofoon te koppelen aan internet, zodat men op afstand de mobilofoon (condor 16 vhf) kan uitluisteren en kan bedienen.
Voor de frequentie waar deze op zit is een vergunning.

Nu zoek ik een techneut die hoe dat ook zit de audio kan afregelen (interface maken) tussen pc en mobi. Dus wie wilt zo vriendelijk zijn om te helpen?
Mail mij even onder 'PB'.

Het is de bedoeling dat dit moet werken voor 14 juli 2010.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 22 jun 2011 16:22 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 jan 2011 15:16
Berichten: 223
lengtjai schreef:
Voor een stichting in Amsterdam staat op een locatie een antenne.
De bedoeling is om onze frequentie te gebruiken door een mobilofoon te koppelen aan internet, zodat men op afstand de mobilofoon (condor 16 vhf) kan uitluisteren en kan bedienen.
Voor de frequentie waar deze op zit is een vergunning.
Nu zoek ik een techneut die hoe dat ook zit de audio kan afregelen (interface maken) tussen pc en mobi. Dus wie wilt zo vriendelijk zijn om te helpen?
Mail mij even onder 'PB'.
Het is de bedoeling dat dit moet werken voor 14 juli 2010.

Ik reageer en-publiek als je het niet erg vind. :-)
Ik weet dat mobilofoons van bedrijven en instellingen vaker op afstand werden bediend.
Dit word gedaan met een Condor basispost. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een directe lijnverbinding. Dit is een koperverbinding van KPN, kost maar een paar euries per maand.

Het nadeel van mobilofonie over internet is dat het internet-protocol nooit echt gemaakt is voor VOIP. Storingsvrije communicatie is dan ook niet gegarandeerd. Ik weet niet in hoe verre het belangrijk is dat de verbinding ten aller tijde moet werken?
Er is een bedrijf dat mobilofoonverbindingen via een internetverbinding aanbied in de buurt van Rotterdam, maar ik kom even niet meer op de naam van die firma...


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 22 jun 2011 17:34 
Offline
Member

Geregistreerd: 18 dec 2005 14:00
Berichten: 317
Woonplaats: Zierikzee
http://www.freeradionetwork.nl

_________________
http://www.cbforum.nl
http://www.freeradionetwork.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 jun 2011 10:06 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 jan 2011 15:16
Berichten: 223
DoDiGaN schreef:

Heel mooi, maar ik denk niet dat lengtjai aan een radionetwerk wilt hangen waar de hele wereld toegang toe heeft..?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 jun 2011 10:12 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 jan 2011 15:16
Berichten: 223
Ik heb die leverancier toch gevonden.
Het is deze: http://www.schippermt.nl/
Ik zie alleen zijn mobilofoon sturing via internet niet meer op de site.
Waarschijnlijk omdat het inderdaad niet betrouwbaar genoeg was.
Maar ik ben wel de basispost tegengekomen die je op een lijnverbinding kunt aansluiten:
http://www.schippermt.nl/html/basisposten_1.html


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 jun 2011 23:31 
Offline
Member

Geregistreerd: 18 dec 2005 14:00
Berichten: 317
Woonplaats: Zierikzee
pb1sam schreef:
DoDiGaN schreef:

Heel mooi, maar ik denk niet dat lengtjai aan een radionetwerk wilt hangen waar de hele wereld toegang toe heeft..?

Tja je kan gewoon je eigen server draaien en die helemaal dicht zetten voor de buitenwereld.

_________________
http://www.cbforum.nl
http://www.freeradionetwork.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 jun 2011 22:04 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 sep 2005 08:30
Berichten: 620
Woonplaats: Teteringen
Hi,

Ik ben ook in het bezit van een Condor 16. Is prima te koppelen met FRN.
Gewoon met de klemmenstrook achter op de slede.
Als je de schakeling volgens de website gebruikt, moet je R4 loshalen en aansluiten op de PTT klem achter op de slede.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling